20 Mayıs 2012 Pazar

Happy birthday to you.....


Günler su gibi akıp geçti ve minik kuş 1 yaşına geldi. İyi ki doğdun Ela iyi ki varsınız canım yavrularım.




Scrapbooking çalışmalarım devam etmekte. Çok keyifle birşeylerle meşgul olmak harika birşey. Özellikle döküntüsü az ve çocuklara zarar vermiyor en önemlisi. 

Bu defteri kitapçıdan almıştım hani şu çantamızda küçük notlar almak için bulundurduklarımızdan. 
















Bu seferde çantama koymaya kıyamadım ne olacak şimdi....

7 yorum:

  1. Kutlarım Aygüncüğüm! Ortalıktan bir süre yok oluşun sonra bebek beklediğin haberiyle dönüşün,Ela bebeğin doğumu derken zaman ne kadar çabuk geçivermiş.Biz burada kocaman bir aile olmuşuz :) Ela bebekle ,yakışıklı abisiyle, eşin ile kısaca tüm sevdiklerinle uzuuun mutlu ve sağlıklı günleriniz olsun ! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ne çabuk geçiyor zaman... tatlı ela'ya anneciği, babacığı ve biricik abiciği ile sağlıklı, mutlu nice nice yaşlar diliyorum.

    not defteri ne şeker olmuş... bu haliyle çantada hemencecik yıpranır doğru... ayrı bir cüdanvari kap, sorunu çözer mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. Maşallah şirin şeker büyümüşte kırmızı toka bile takarmış,dilerim hep güzel insanlarla karşılaşır mutlu yaşar bütün çocuklarımız.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili dostlarim gercekten gunler su gibi akiyor . Umarim hepimizin evlatlarini guzel gunler bekliyordur. Cok nadir yazabilmeme karsin yorumlariniz benim icin cok onemli gozlerinize ellerinize saglik. Sevgiyle kalin

    YanıtlaSil
  5. Bebişlerin (gerçi biri delikanlı ama), eşin ve tüm sevdiklerinle mutluluk içinde geçsin günleriniz, iyi ki varlar, iyi ki doğmuşlar, iki evladını da öpüyorum buradan.

    YanıtlaSil
  6. Aygüncüğüm bak ben yine geldim. Doğum günümü kutlayan içten mesajın ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Aygün hanım elanın yeni yaşını kutluyorum ,hep mutlu olsun inşallah....

    YanıtlaSil


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones