4 Temmuz 2010 Pazar

Çocuk Odası Fikirleri



Merhabalar...

Hemen hemen 1 haftadır bel fıtığı ağrısı cekiyorum. Asistanlık yıllarımda da bir defa yaşamıştım ama o dönemde rapor alıp dinlenme lüksüm olmuştu ama şimdi özel sektör şartları raporda alamıyorum bir anlamda sürünerek çalışıyorum. Bu hafta sonunu tamamen yatarak geçirdim birazcık daha iyiyim.
Evde ki hesap yine çarşıya uymadı neden derseniz bizim ufaklık babaanne ve dedesiyle bu hafta yazlığa gitti. Bende uzun zamandır yapamadığım işlerimi tamamlayacaktım. En son nezaman sinemaya gittiğimi hatırlamadığıma göre bayağı olmuş bir filme giderim diyordum. Ama nasipte yatmak varmış. Fakat inanmayacaksınız şuan Ankara'da sel su gidiyor bende hayretler içindeyim enazından aklım çok dışarda kalmıyor.
Bu arada Kerem komşumuzun oğlunun araba yatağına aşık oldu ve televizyonda da Çilekte indirim olduğunu görünce hayatında ilk defa benden bir şey istedi. Şimdi bu yatağı almamak olmazdı. Yatak aslında inanılmaz kullanışsız. Devasa dış ölçüleri var örneğin dış uzunluğu 230 cm. Ama içindeki yatak küçücük ve bence en önemlisi indirimde bile çok anlamsızca yüksek bir paraya satıyorlar. Herneyse eşimle düşündük ve sürpriz yapalım dedik hazır okul da değiştiriyoruz çalışma masası falan da lazım odayı o gelmeden değiştirelim dedik. Yatak kırmızı odası çok aydınlık değil ona göre bir şeyler ayarladım ve en makul fiyatlara yaptırmak üzere çizdim. Bu arada netten birçok cocuk odası resmine baktım ama bizim odamızın boyutlarına uyan en sade modeli çizdim.
Bazı çocuk odası mobilyaları...
Bu arada bana yardımcı olur musunuz? Superonline internet bağlantısı kullanan arkadaşlar var mı çok merak ediyorum lanse edildiği gibi çok hızlı mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.



















16 yorum:

  1. Geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
    Çilek mobilyadan abim oğluna bu resimdeki takımı aldı.Birde benzin pompası şeklinde etajeri var.Fiyatları gerçekten çok yüksek.Ama siz en güzelini yapıyorsunuz.Bende kızımın yazlıktaki odasını değiştirmek istiyorum ama henüz cesaret edemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Gecmis olsun.Umarim biran once iyilesirsiniz.
    Benimde ablamin oglunun yillardir kullandigi Cilek araba-yatak takimi var, oglumda onda gormustu, simdi gecenlerde reklamlarda Cilek Mobilya´nin Hollanda´da subesinin oldugunu gorunce havalara uctu, anne banada alalim diye, ama bende sizinle ayni fikirdeyim, hem fiyat konusunda hemde mobilyalarin islevselligi konusunda, gelde cocuklara anlat bunu...bende suan dusunme asamasindayim, bakalim zaman ne gosterir, bizde oglan iki tane iki arabali yatak?? hahaha...yok yok ben birdaha dusuneyim... ama resimlerdeki cocuk odalarida cok hos, top temali oda ve tekne seklindeki yataga bayildim. Kolay gelsin size, umarim oglunuzun odasida cok guzel olur. gule gule kullanmasi dilegiyle..
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. MERHABA IYI DILEKLERINIZ ICIN COK TESEKKURLER. GERCEKTEN YATAK COK KULLANISSIZ ASLINDA MAGAZADA DIGER MOBILYALARIDA INCELEDIM ISLEVSELLIGI YOK AMA COK GUZEL COCUKLARIN GOZLERINI BOYAYABILEN MOBILYALAR. NEYSEKI SIRF YATAKLA KURTARDIK. COK SEVGILERIMLE

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, tekrar.
    mail adresinizi goremedim ama isterseniz, o resimleri kopyalayabirsiniz. Printerda buyutup, ciktisini alabilirsiniz diye dusunuyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun, şu fıtık ne kadar yaygın ve bir o kadar da sıkıntılı bir rahatsızlık.
    Araba yataklar erkek çocuklar için çok çekici gerçekten. Kerem için çok güzel bir sürpriz olacaktır odasındaki değişiklik:)))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba.

    Gecmiş olsun. Biz Superonline paketini kullaniyoruz ve ailecek cok memnunuz. Ben sizden diliş işlerinizi yaptırdığınız beyin adresini veya ona ulaşabileceğim bir bilgi rica edecktim sakıncası yoksa.

    Selamlar

    Ülker

    YanıtlaSil
  7. Büyük geçmiş olsun, dikkat edin kendinize...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun,sağlığınıza en kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum.Odalar pek hoşmuş ,benim oğlum hayli büyüdü ama seçme şansım olsaydı yelkenliyi seçerdim galiba...Hem yaz havası hem de biz İzmirliler denize bayılırız ya :)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Alacati bende yeni fark ettim mail adresim sitede yoktu hemen ekledim.
    Lolipu çok teşekkürler bugün MR çektirdim Nur topu bir bel fıtığım olmuş umarım iyi günlerde buyutmem.
    Ulkercim teşekkürler sana istediğin tel nosunu vereceğim ama dilis isleri derken neyi kastediyorsun dikiş mı?
    Lavanta bahçesi , collete çok naziksiniz inşallah en kısa zamanda bu ağrıdan kurtulurum yatmak hiç bana göre değil .

    YanıtlaSil
  10. Bende arkadaşların tüm güzel dileklerine katılıyorum.
    Dikkat etmek lazım ama insan birkere boşdurmaya alışmayınca koyuveriyor sağlığı bir kenara,ta ki malum sonuçlar ortaya çıkıncaya dek...
    Odaların hepsi çok güzel ama galiba en güzeli oğlunuzun ne istediğini bilmesi...
    sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  11. Evet elbette "dikiş" teşekkürler

    Ülker

    YanıtlaSil
  12. Sevgili evcilik fizik tedavi aliyorum bayagi faydasini gordum cok tesekkur ederim...

    Sevgili Ulker ankarada yasiyorsun sanirim, sitelerde panno kumas var. Tel no 348 56 90 orada Kemal bey var benim adimi verirsen ( Dr. Aygun ) arkadasim oldugunu soylersen sana yardim edecektir, yalniz muhakkak pazarligini yap. Yardimci olabilecegim baska bir sey olursa mail at gorusuruz. Yalniz unutmadan cok guzel is cikarttilar.

    YanıtlaSil
  13. Kızıma ham olarak yatak odası alıp krem renge boyatmayı düşünüyorum.Acaba bana da hem şık hem uygun bir adres gösterebilirmisiniz.Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle çok geçmiş olsun dilerim biraz kendinizi koruyarak daha fazla sıkıntıya düşmezsiniz..Oğluşunuza da yatak odsının en güzelini yapacağınızdan eminim, çünkü çok zevklisiniz bu konuda benimkiler hem kız hem artık kocaman oldular bu tür şeyleri geride bıraktık.. sevgiler görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın..

    YanıtlaSil
  15. merhabalar öncelikle geçmiş olsun ama evinizde yaptığınız değişiklikler size iyi gelmiştir. Eğer sakıncası yok ise Münir Usta'nın irtibat numarasını verebilir misiniz? Ben de iyi bir döşemeci arıyorum.

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  16. munir ustanin tel no 0532 476 87 57

    YanıtlaSil


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones