10 Ağustos 2011 Çarşamba

ELA BEBEK




Bebeğimin odasını hazırlarken birde dekoratif bir bebeğin olmasını çok istedim ve sanal alemde günlerce gezindim. Sonunda kendim dikmeye karar verdim. Önce Tilda bebekle başladım ardından Ece arkadaşımla bebeği karşımıza aldık ve düşündük düşündük daha farklı bir bebek olmalı konusunda anlaştık. Ve ben eve geldim kumaşlarımı ortaya döktüm ve küçük Ela bebeği diktim. Görenler çok beğendiler banada banada dediler hatta birçoğu sipariş vermek istedi ve ve ilk biz alalım elimiz sana uğurlu gelsin dediler. Canım dostlarım.... sizlerin eleştirileri biliyorsunuz benim için çok önemli. Bu arada hızımı alamadım benim ufaklıklardan vakit buldukça başka Ela bebekleri dikmeye başladım.







Bebek dikmekte en keyif aldığım kısım el işleriyle süslemek oldu. Birde benim gibi tez canlı birisi için sonuca çabuk ulaşmak işin en tatlı tarafıydı.

Diğer Ela bebekte görüşmek dileğiyle ...

16 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerine ve sabrına sağlık

    YanıtlaSil
  2. İmrendim harika olmuş buu:) Ellerine sağlık, daha nice bebeklere:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel...zaten atölyeden olan herkeste oranın büyüsü bulaşıyor...ama yapım aşamalarını merak ettim çünkü bende yapmak istiyorum.mesela yüzü için ne tür bir kumaş kullandınız,yanaklarına allık mı sürdünüz:))))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili ezelkizin odası, Nalan ve Zeynep çok teşekkür ederim. Ela bebeklerin devamı gelecek ve gercekten dikimi çok zor ama sonucu çok eğlenceli bir hobi...

    YanıtlaSil
  5. Aygün'üm sevgili kardeşim,sana inanamıyorum,iki çocuk -ki daha biri bebek- dünyanın en ağır en yorucu mesleği hekimlik ve annelik,ev hanımlığı ,iki arada bir derede yapılan -sanki çok kolaymış gibi - kanaviçeler,dekorasyon çalışmaları ,ahşap boyama bir de bebek işleme... MAŞALLAH! Ben Ela bebeğe bakmaya doyamadım ellerine sağlık .Her şey gönlünce olsun. Tatlı yavruları ve seni sıcacık kucakladım !

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Colette ne kadar tatlısin yazdıklarını okurken tüylerim urperdi gözlerim doldu çok ama çok teşekkür ederim eğer Ankara'ya ulunuz düşerse özellikle Ece ye gelirseniz muhakkak bekliyorum haberim olsun sevgilerimle bende seni kucaklıyorum

    YanıtlaSil
  7. ay cok cici olmuşşş.. bende isterim.. :))) yani tamam bebiş varken cok zor biliyorum ama belki nasıl diktiğini resimlerle paylasırsın bizde öğrenip deneriz. kalıp mı çıkardın, yanaklarını nasıl öyle pembiş yapıyorsun.:)

    YanıtlaSil
  8. ama Aygün'cüm buna bayıldım ben, ah o ayakların zarifliği kumaş seçimlerin bayıldımmmmm

    YanıtlaSil
  9. Sevgili kitchen witch çok teşekkür ederim canım Ahu gercekten beğendiğine çok sevindim çok ama çok teşekkür ederim sevgili dostlarım

    YanıtlaSil
  10. Aygüncüğüm,
    DEdem senin gibi hareketli ve becerikli kadınlara cindoruk kuşu derdi.Sana da çok uydu.Bundan sonra senin adın cindoruk kuşu.Her yaptığın gibi şahane.Ellerine ,gözlerine sağlık.Yazlıktan birkaç günlüğüne kaçmıştık.O yüzden geç yorum yaptım.Öptüm kuşum.

    YanıtlaSil
  11. Dolunay cok alemsin cihangir cok hos biraz once yusufa anlattim beraber gulduk nerden aklina gelir bilmem cindoruk kusu :) Guzel yorumlarin icin sagol tesekkur ederim bende senin resimlerini imrenerek bakiyorum keske benimde vaktim olsa boyle kurslara gitsem nerdeeee...

    YanıtlaSil
  12. Ah nasıl güzel, nasıl özenle hazırlanmış...ba-yıl-dım. Zaten sizin zevkinizi ve yaptıklarınızı beğenmemek mümkün mü? Emek verilerek yapılan ve özen gösterilen her iş nasıl da belli oluyor. Tebrik ederim.

    Emeğinize sağlık,

    Bide bunun yanına Kaan Batu bebek lazım ;)))

    YanıtlaSil
  13. Sevgili pembe yastik cok zarifsin tesekkur ederim. Kusura bakma sana cok gec dondum ama bu hafta biraz yogun gecti. Kaan Batu`nun yanaklarindan opuyorum.

    YanıtlaSil
  14. Ne kadar güzel olmuş... Bebeğin kendisi,kıyafeti, aksesuarları, tüm o ince ayrıntıları harika!

    YanıtlaSil
  15. Tarcin begendigine cok sevindim tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel bir bebek oldu. Elbisesi de harika. Çok ince bir işçilik. Önlük üstündeki nakışa bayıldım. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones