27 Aralık 2010 Pazartesi

Yeni Umutlar




Merhabalar,

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Herkese kucak dolusu sevgiler, sizleri cok ama cok özledim. Yazmayı bu arada cok istedim ama bir türlü olmadı. Bu birkaç ay icerisinde acıkcası biraz zorlandım ve yazamadım ama ne olur kusuruma bakmayın.Ancak ödevini yapmamış çocuklar gibi hep vicdan azabı çektim.



Gelgelelim büyük habere, efendim nacizane nisan sonunda ailemize resimde ki kırmızı pabuçları giyecek yeni bir üye katılacak. Doktorumuzun dediğine göre kısmetse bir kızımız olacak. Hadi hayırlısı....Ancak bu sefer gebelik biraz daha zor geçti veya geçmekte. Öncelikle sabah öğle akşam bulantıları, düşük tansiyonu korkunçtu. Kendimi yataktan kazıyarak çıkartıyordum. İşte sürünerek çalışıyordum. Neyse zar zorda olsa o günleri atlattık ama şimdi de bel ağrısı, ödem yeni sorunlarımız oldu. Ama herşeye rağmen çok mutluyum, özellikle heyecanlıyım. Bu ay hareketlerini hissetmeye basladım sanki ben buradayım der gibi, çok tuhaf daha doğrusu mucizevi. Zaman hızla akıp gidiyor, bu hafta 22. haftadayım ama başlangıcı dün gibi.
Burada isim alternatiflerine açığım çift ismi olacağı kesin yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

Pek fazla birsey bu aralar yapamiyorum ama oğlumla yeni yıl ağacımızı hazırladık. Umarım bu yıl hepimize sağlık mutluluk huzur yeni umutlar getirir. Sevgiyle kalın.


19 yorum:

  1. ben özellikle sevindim yeniden yazmaya başlamana..ve tebrik ediyorum seni biir kız bebekten daha güzel bir haber olabilir mii:)
    sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..

    YanıtlaSil
  2. Zeynepcim çok teşekkür ederim ve evet heyecanla onu kucaklayacağım ani bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. mutlu yıllarrrrrr:)))
    keyifli geçsin gebelik,şans senden ve kızından yana olsun....
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Mutlu yıllar, ne güzel bir haberle dönmüşsünüz. Zeynep Dora benim kaymağımın adı, bir klasik bir modern olsun istemiştim,belki fikir verir,sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel bir haber bu :))
    hayırlı olsun;Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili dostlarım çok teşekkür ederim. Dora sanırım doruk demek değil mi? Bende İdil düşünüyorum sizce nasıl?

    YanıtlaSil
  7. Blog dünyasından ayrı kalmanızın nedeni bu kadar güzel bir olaya dayanınca bizler de çok sevindik .Doğrusu sizi merak ediyordum,kutlarım ve klasik olacak olacak ama 'Allah bir avazda kurtarsın'sağlık ve mutlulukla kucaklayın kırmızı pabuçlu prensesi:)

    YanıtlaSil
  8. harika bir haber gerçekten, sağlıkla gelsin inşallah küçük prenses. ben yeni müdaviminizim aylardır hergün bakıyorum yeni yazı var mı diye. tarzınıza bayıldımm en çok ta dikiş odanıza ve balkonunuza. ankarada böyle güzel balkona sahip olmak büyük şans bir önceki yazıya bir yorum bırakmıştım daha doğrusu bir soru :) umarım cevap için fırsat olur.

    YanıtlaSil
  9. tebrik ediyorum, inşallah minik kızınıza sağlıkla kavuşursunuz, bende kısmetse kızımı martta alıcam kucağıma, heyecanınızı ve yaşadıklarınızı paylaşıyorum gerçekten muhteşem bir duygu hele benim gibi ilk kez tadacak biri için, siz bu konuda daha tecrübelisiniz biliyorum.
    bloğunuzu ilgiyle takip ediyorum inşallah kendinizi iyi hissedip yeni yazılar yazarsınız

    YanıtlaSil
  10. çok güzel bir haber, minik prenses sağlıkla doğar inşallah...2010 bana anne olmayı nasip etti..umarım 2011 de size aynı güzel duyguları yaşamayı tekrar nasip eder...sevgiler

    YanıtlaSil
  11. SEVGİLİ COLETTE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. UMARIM BUNDAN SONRA YİNE ESKİ SIKLIKLA GÖRÜŞECEĞİZ.
    SEVGİLİ EBRU GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. AMA GEL GÖRKİ ŞİMDİ BENİM DİKİŞ ODASI BÜCÜRE TAHSİL EDİLECEK BAKALIM KENDİMDE BİR GÜÇ BULDUĞUM ANDA TRANSFORMASYONA BAŞLAYACAĞIM. GERÇİ BU SEFER HERŞEYİ ÇOK AĞIRDAN ALACAĞIM.
    ŞEKER BULUTU BENDE SENİ KUTLARIM KÜÇÜK KUZUCUĞUNA NE İSİM DÜŞÜNÜYORSUN MERAK ETTİM. BİRLİKTE BEBEK ÖYKÜLERİMİZİ PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...BU ARADA OĞLUM 6 YAŞINDA AMA BEN SANKİ HERŞEYİ UNUTMUŞUM GİBİ GELİYOR HADİ HAYIRLISI...
    PEMBE YASTIK TEBRİK EDERİM.SAĞLIKLA, MUTLULUKLA HUZUR VE SEVGİYLE BEBEĞİNİ BÜYÜTMENİ DİLERİM. 2011'DE İNŞALLAH BİZE UĞURLU GELİR.

    YanıtlaSil
  12. ebrucum ayguncuhadar@gmail.com adresinden bana ulaşır mısın ustanın tel no'sunu severek veririm. Keşke daha önce maille ulaşsaymışsın ben hiç mesajını fark etmemiştim malum uzun zamandır ayrı kalmıştık.

    YanıtlaSil
  13. çok mutlu oldum geri döndüğün için.Kırmızı pabuçlara bayıldım hayırlı uğurlu olsun,şimdiden odasını merak etmeye başladım nasıl güzellikler bizi bekliyor acaba :)

    YanıtlaSil
  14. mutlu yıllar..bebeğiniz için de tebrik ederim.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. sevgiler :))

    YanıtlaSil
  15. Harika bir haber bu, sizin adiniza cok sevindim..cok tebrik ederim sizi. Bu tatli heyecan doneminde kolaylik ve saglik dilerim...sevgiler,

    YanıtlaSil
  16. sessizliği ne güzel bir haberle bozdunuz :))) çok sevindim, herşeyin yolunda ve istediğiniz gibi gitmesini dilerim

    YanıtlaSil
  17. pekii bu küçük güzel oda prensesin odası olunca o güzelim eşyalar nolucak? yüzsüz bir şekilde soruyorum "eğer elden çıkarmayı düşünüyorsanız bana satar mısınız?"

    YanıtlaSil
  18. Vallahi bu guzel haberi okuyunca sizi affettim.
    Cok ozlemistim !
    Bebeginiz hayirli ugurlu olsun insallah.

    YanıtlaSil
  19. Cok guzel bir haber bu, insallah saglikla kucagina alirsin.

    YanıtlaSil


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones