6 Aralık 2009 Pazar

Yağmurlu bir pazar günü



Oldukça iç karartıcı bir gün yağmurlu, karanlık ve soğuk tam evde oturacaksın televizyonda güzel bir film açacaksın eline kahveni alacaksın.... Ben de kahvemi hazırladım televizyonu açtım (fena olmayan bir film oynuyordu Aşkın yaşı yok) ve bilgisayarımı açtım.
Bu hafta sonu farklı 2 değişik dekorasyon süsü hazırladım. Bunlardan biri yeni yıl masa süsü diğeri mum süsleri.
Aslında uzun zamandır ikisinide kafamda planlamaktaydım ama bir türlü zaman bulup hayata geçirememekteydim. Keremcimde baş yardımcı rolünü üstlendi ve oldukça zevk aldık.
Süslemeleri yaparken uzun zamandır biriktirdiğim yapma çiçekleri kozalakları kurdale ve hasır ipleri kullandım. Tüm aşamaları fotoğraflamaya çalıştım. Benim için eğlenceli bir hafta sonuydu sizin hafta sonunuz nasıl geçti?




It is mosaic monday thank you little red house...



It is so rainy in Ankara and in this rainy weathers I always wanted to stay at home with a coffee and nice film. So I am having a coffee and trying to make tis blog page. I designed a cristmas style table decor. I took the photos step by step I hope you like it because I love it. I spend a lovely weekend how about you...

Baş yardımcım bir tanecik canım Kerem` im...

10 yorum:

  1. Ellerinize saglik.. $ik bir masa susu olmus.. Oglus da pek yakisikliymis.. :))

    YanıtlaSil
  2. yeni yıl'a az bir zaman varken ne güzel olmuş çok sık :)

    YanıtlaSil
  3. Delightfully FESTIVE mosaics and what an adorable photo of your child! I love Mondays and usually share mosaics on all three of my blogs. This week I've shared blue Southern California skies at Sacred Ruminations, interesting shadows & flowers at Happily Retired Gal and colorful pansies at Small Reflections.
    Hugs and blessings,

    YanıtlaSil
  4. You're very talented and your little one is just adorable!

    YanıtlaSil
  5. Hepinize cok tesekkur ederim.
    Storyteller I visited all of your blogs and I love them they are so nice and also I missed summery time because in Turkey there is incredebly cold weather. Have a nice day...
    Carol thank you so much you are great artist.

    YanıtlaSil
  6. Looks like you made a beautiful centerpiece! I love it really pretty.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Aygün harikalar Yaratmışsın.Ocak ayının ilk pazarı Ankaradayım .Antika pazarı için.sayfaların bana yeni ufuklar açtı.Yine bir saattir senin sayfalarında geziyorum.

    YanıtlaSil
  8. Gulsun Abla supersin beklerim. Blog dunyasina hos geldin umarim hosuna gitmistir

    YanıtlaSil
  9. Mybadem'le tanımıştım sizi ilk,sonra blogunuz sayesinde Ece Hocam'a ulaştım ve derslere devam ettim.Gerçekten çok zevkli şeylere imza atıyorsunuz.Paylaşımlarınız için teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones