23 Eylül 2009 Çarşamba

Sweet White Bicycle



Çocukluğumun en güzel hatırası şüphesiz bisiklete binmekti. Kahverengi pinokyo model bisikletim vardı; en değerli hazinemdi. Ama hayalimdeki hep beyaz renkte önünde sepeti olan bir bisikletti.

Bu ferforje bisikleti görünce hemen onu beyaza boyayıp çiçeklerle süslemeyi hayal ettim.

Önce primer boya ile metal görünümü kapattım ardından sprey boya ile beyaza boyadım. Kullandığım sprey boya yapı marketlerde bulacağınız türden bir boya olabilir. Ben iki kutu kullandım. Ve ardından yine mat sprey vernikle son katı attım. Ardından çiçek aranjmanı yaptım. Altta yosun üstünde sarmaşıklar ve çiçekleri aranjman yaptım.

No doubt that my favorite childhood memory was riding a bicycle with my friends in our beautiful garden. I had a brown colour bicycle but I always dreamed a white one with a basket in front of it.


When I saw that wrought iron bicycle I imagined it in white and with flowers. So I bought it and first painted it with primer. Then I used spray white paint and matte vanish. Finally I made a flower arrangement.

Yesterday was my son`s birthday. We celebrated in Belek on our vacation. Happy birthday to you my love.

15 yorum:

  1. I love your bike planter. so pretty in White!

    blessings
    mary

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim marifetli peri...

    YanıtlaSil
  3. I love your balcony. The red checks and white furniture look so fresh and happy. Great idea to paint the bike white. So cute.
    Kelly

    YanıtlaSil
  4. Beyaz bisikletiniz cok guzel olmus.. Oglunuza da nice seneler diliyorum saglik sihhat ve mutluluk.. :)

    YanıtlaSil
  5. Thank you kiakai and kitchen witch. Sevgili kitchen witch darisi senin minnos oglusuna sevgilerle...

    YanıtlaSil
  6. I just found your site, and I love your white bicycle! I live in Ankara, too, and I'm interested in the Antique Pazar that you mentioned in another post. Could you tell me where it is located? Thank you!

    YanıtlaSil
  7. Merhaba! Önce Ece hanımın blogu ve onun vasıtasıyla da sizin blogunuzu bulunca inanın sevinçle çığlık attım :)) Türkiye'de keyifle takip edebileceğim bloglar bulduğum için çok mutluyum! Çok tebrikler, yaptığınız şeyler harika! Bir küçük yardım rica edeceğim. Ben hevesli ama şu an teknikler hakkında oldukça bilgisizim, elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum. Polimer tam olarak nedir ve nerelerden alınır, sanırım objenin üzerini tekrar boyanır hale getimek için kullanılıyor, tam nasıl uygulanıyor paylaşabilirseniz sevinirim. Selamlar

    YanıtlaSil
  8. Hi! It looks beautiful!

    Take care,
    Alyshia

    YanıtlaSil
  9. Merhaba primer boya demek istedim tabi polimer değil :( yardımlarınıza teşekkür. Ebru

    YanıtlaSil
  10. merhaba dün dekorasyonla ilgili dolaşırken size rastladım çok beğendim bloğunuzu sizi, evinizi.
    çok zevklisiniz.geçirdiğiniz rahatsızlık için çok geçmiş olsun.
    bana yazdığınız özel yorumunuz ve ilginiz içinde çok teşekkür ederim.
    Ev yapı malzemelerini praktikerde alımayı planladık.Montajda onlardan olucak.hani kendi evim olmadığı için biraz kolay ve uygunu olucak.kendi evim olsaydı malzemelerde sizin önerinizide almak isterdim.
    eşim için yardım teklifinizde çok ince.
    teşekkür ederim .uygun bir anda rahatsız edebiliriz sizi.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Ebrucum merhaba cok tesekkurler. Simdi primeri ben atolye beyazdan aliyorum ancak markasini bilmiyorum bizede orda kucuk kablarda satiliyor. Ancak yapi marketlerde goruyorum ama aynisi mi hic fikrim yok. Heryuzeyi ornegin boyali vernikli eski bir mobilyayi veya metal bir sandalyeyi direkt boyayla boyarsaniz boyayi tutmaz ama eger altina primer surerseniz boyayi tutar boya soyulmaz. Umari yardimci olmusumdur.

    YanıtlaSil
  12. Heather I am so sorry please forgive me but I didn`t see your message and question. The bazaar always being founded in Yukari Ayranci Pazar place every first sunday of the months. I hope you are being following me and see my answer.

    YanıtlaSil
  13. ben bu bisiklete aşık oldummmmm:)))))
    nerden buldunuz,şahane olmuş son haliyle
    ben de yapmak istiyorum
    nerede bulabilirim
    bi sorum daha var
    beyaz boyananları spreyin krem rengine dönüştürmemesi için hangi
    marka spreyi tavsiye edersiniz?
    teşekkürler

    YanıtlaSil


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones